fbpx

Kiderült, hogy kik találnak a legkönnyebben társat az interneten

0 514

Az internetes társkeresés korát éljük, amikor a legtöbb ember netes randioldalaktól várja, hogy előkerüljön a nagy ő. A Daily Mail birtokába jutott legfrissebb kutatási anyagok pedig nemrégiben kiderítették, hogy kik azok, akik a legkönnyebben társat találnak maguknak az interneten.

A nők esetében átlagosan a 25 éves, vékony testalkatú nők a legkeresettebbek az internetes társkeresők körében, akik rendelkeznek kutyával, hetente maximum háromszor fogyasztanak alkoholt, és korábbi kapcsolatuk 3-8 évig tartott.

A férfiak esetében azok kapják a legtöbb levelet a netes randioldalakon, akik barna hajúak, sportosak, szeretnének gyereket, csak ritkán fogyasztanak alkoholt, és egy évben átlagosan 20-30 millió forintot keresnek, ha pedig még valakinek jogi diplomája, netán doktorátusa is van, az esélyei megduplázódhatnak.

A kutatás során közel 2 millió szingli adatait vették fel, így derült fény a fenti tényekre, amelyek mellett megtudtuk, hogy a 33 éves, vagy annál idősebb nők kapják a legkevesebb üzenetet, a férfiak esetében pedig közel 50 százalékkal is romolhatnak a társkeresési esélyek, ha kijelentik: nem akarnak gyereket.

Forrás: Noihirek

Szólj hozzá