fbpx

Megoldódott a zöld macska rejtélye: nézd meg a Videót

0 626

Állatokat befesteni egyáltalán nem szép dolog, ráadásul több állatorvos is figyelmeztetett már a veszélyeire. Mostanában sok helyen látni befestett csirkéket, nyulakat és egyéb állatokat, ennek a zöld macskának a története azonban még ennél is érdekesebb.

Ezt a zöld cicát még korábban kapta fel az internet, sokan azt hitték, hogy valaki szándokésan festette zöldre, állatvédők még egy Facebook-csoportot is létrehoztak, hogy kiderítsék, ki lehet a tettes.

Egyesek már arra is gyanakodtak, hogy a képek csak profi retusálás eredményei, egyáltalán nem létezik a zöld cica, de sok turista készített róla fotót, ami bizonyította, hogy tényleg így néz ki.

Sokan már összeesküvés-elméletben kezdtek hinni, miszerint a macska egy titkos nukleáris kísérlet eredményeként, valamilyen radioaktív anyag hatására zöldült be.

A kóbor macska színének rejtélye végül később oldódott meg:

kiderült, hogy egy zöld színű festékporon pihent napokig, ami végül beszínezte a bundáját.

A cica egyébként jól van, feltehetően nem okoztt neki semmilyen káros mellékhatást a festék, és rengeteg turista látogatta meg. Többen próbálták befogni, de ezt nem igazán hagyta, úgy látszik, színes egyéniségével jól érzi magát Várna utcáin.

Forrás: Tapmancs

Szólj hozzá