fbpx

Miért számít jó befektetésnek a külföldi nyaraló vásárlása

0 488

Ha befektetésben gondolkodunk, vegyük számba egy külföldi nyaraló vásárlását is, ugyanis sok előnnyel járhat. Nem csak mi élvezhetjük az így kapott lehetőséget, hanem bevételre is szert tehetünk. De mégis hogyan működik ez a befektetés?

Egy saját nyaraló a világ másik felén luxusnak tűnhet, pedig egyre több embernek nyílik lehetősége egy saját kis Paradicsom megvásárlására. Egy második otthon birtoklása pedig hosszútávon remek befektetés lehet bankszámlánk vastagítására.

Saját szállás

Egy nyaraló megvásárlásának egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor tervezel utazni, nem kell szállás után nézned. Pontosan ezért érdemes egy olyan helyen befektetni, ahova szeretsz járni és egyhamar nem fogod megunni. Ha egy szívedhez közeli helyen sikerül megszerezni egy nyaralót, akkor csak repülőjegyet kell foglalnod és el is tűnhetsz pár hétre a világ elől.

Mellékes jövedelem

Hogyan csinálhatsz pénzt a nyaralódból, hogyan lehet jó befektetés? Természetesen kiadhatod, amennyiben nem tervezel utazni. Rengeteg üzletember, aki már megunta a hotelszobákat, inkább nyaralót bérel az utazásai során. Csak hátradőlsz és megvárod, míg a házad szépen kitermeli az árát. Akár tovább is adhatod az ingatlant, ha jön egy visszautasíthatatlan ajánlat. A legtöbb tulajdonos azonban a saját jövőjére tekint, és a nyugdíjas éveit szeretné ott eltölteni, vagy éppen a gyerekekre hagyni azt.

A helyi közösség

Kutatások bizonyítják, hogy a nyaralókban tartózkodók nagyobb mértékben járulnak a helyi gazdasághoz, mint a hotelekben megszállók. Tulajdonosként így visszaadhatsz valamit a helyi boltoknak, éttermeknek és bároknak.

Amire külföldi nyaraló vásárláskor figyelni kell

Ha a tökéletes befektetést keresed, egyetlen tényezőt nagyon komolyan figyelembe kell venned. Meg kell bizonyosodnod arról, hogy a ház könnyen megközelíthető és a környék nagyon felkapott a turisták között. Egy általad romantikusnak tartott, de csak gyalogosan megközelíthető, a világtól eldugott helyen található nyaraló nem biztos, hogy a legjobb választás, ha bevételt szeretnél termelni az ingatlanból.

Aki teheti, annak remek befektetés külföldi nyaraló vásárlása, mert nem csak kellemesen lehet ott eltölteni az időt, de egy jó bevételi forrás is lehet. Arról nem is beszélve, hogy egy ingatlan remek hagyaték a családnak.

Forrás: 50folott

Szólj hozzá