fbpx

Mindenkit sokkolt, ami kiderült, egyik pillanatról a másikra borult az egész esküvő

0 814

Egy rejtélyes nő bukkant fel a pár esküvőjén. Legalábbis sem a vőlegény, sem a menyasszony nem hívta meg. Hogy mégis ott volt, az a nagymamának köszönhető.

A szóban forgó vendég a vőlegény exe volt, és láthatóan a nagymamája jobban örült volna, ha vele történik a házasság, ugyanis külön értesítette, hogy menjen csak el a nagy napra, majd az ő vendége lesz. Csak volt egy kis fordulat a történetben. A nő 5 hónapos terhes volt korábbi barátjától, a mostani vőlegénytől. Azt mindenki tudta hogy állapotos a volt barátnő, de mint később kiderült, az már kevésbé volt ismert, hogy kitől.

“Bár napi szinten beszéltünk, hivatalosan sosem hívott meg a vőlegény. A nagymamájától halottam az esküvőről, és azt javasolta, hogy menjek el én is. Azért döntöttem úgy, hogy elfogadom a meghívását, mert elég hirtelen szakítottunk, és még nem voltam túl rajta, szerettem volna magamban lezárni ezt a dolgot” – mondta a volt barátnő.

A ceremónia gyönyörű volt, még pár könnycseppet is ejtettem, valóban segített nekem tovább lendülni. Ezután el akartam menni, de a nagyi meggyőzött, hogy a lakodalmon is legyek ott, és üljek az ő asztalánál. Elég kínosnak éreztem, de belementem. Aztán eljött a találkozás pillanata, amikor az ifjú pár hozzám is odajött, és gratuláltak is a terhességemhez. Én csak annyit mondta, hogy köszönöm, és alig várom, hogy együttműködhessünk a gyerek felnevelésében. Ekkor derült ki, hogy fogalma sem volt a menyasszonynak arról, hogy öt hónapja terhes vagyok a férje gyermekével

– magyarázta.

“Ekkor nagyon kiborult, jelentet rendezett, és elrohant az esküvőről. A férj utána akart futni, de ekkor az apja is jelenetet rendezett. Egyik pillanatról a másikra elszabadult a pokol. Az volt a szerencsém, a férj bátyja segített kimenekülni, hogy hazamehessek.”

Mindenki mást okol ebben a történetben, de vajon ki hibázta a legnagyobbat?

Forrás: Blikkruzs

Szólj hozzá