fbpx

Öregítő divatbakik

0 527

Eltalálni a korunknak megfelelő öltözetet korántsem egyszerű feladat. Tinédzserként idősebbnek akarunk tűnni, anyukaként viszont mindent megadnánk, hogy újra egyetemistának nézzenek minket. Az egészséges egyensúly megtalálása nagy kihívást jelent, de ezáltal az öregítő divatbakik is elkerülhetőek!

Az öregítő divatbakik forrása

Érthető, ha nem szeretnéd, hogy idő előtt nagymamának higgyenek. Könnyű azonban átbillenni a ló túloldalára. Be kell látnod, ha már túl öreg vagy a szakadt farmerhez, a tíz centiméteres tűsarokhoz és az indokolatlanul rövid bőrszoknyához. Kerüld el a korodhoz nem méltó divatkatasztrófákat!

A fent említett tragédiák mégsem annyira gyakoriak, mint az öregítő divatbakik és mellényúlások. Vajon miért öltözünk úgy, mintha évekkel idősebbek lennénk? A válasz függhet egészségügyi állapotunktól, időkeretünktől vagy pénztárcánk korlátaitól. Lássuk a legtipikusabb mellényúlásokat!

Mindened fekete

Kategorikusan tüntetsz a szivárvány színei ellen, a zoknidtól kezdve a hajgumidig mindened koromfekete. Érthető, hogy a feketéről az elegancia és a karcsúsító hatás jut eszedbe, de ébredj föl Csipkerózsika, a bőrszíned megváltozott! Az évek múlásával egyre sápadtabb az arcunk tónusa, így ruháinkkal kell kompenzálnunk kívánt élénkségünket. Színes blúzok, ékszerek és sálak segíthetnek a fiatalosabb tündöklésben.

Mindened túl bő

Csak mert felszedtél pár kilót, még nem kötelező sátorban járnod. A bő ruhákkal csak ellentétét éred el az eredeti célodnak. Egészen biztos, hogy büszke lehetsz a testre, amelyet az anyag alatt birtokolsz. Emeld ki erősségeidet, és viselj olyan ruhadarabokat, a melyek kihangsúlyozzák a vonalaidat!

Rossz melltartóméretet viselsz

Tízből nyolc nő nem a méreteinek megfelelő melltartót visel. Hordanál az eredeti cipőméretedtől eltérő lábbelit? Akkor miért viselnél méretekkel kisebb vagy nagyobb melltartót? Nem csak jobban nézel majd ki a testhezálló fehérneműben, de akár hátproblémáidnak is búcsút inthetsz.

Nem követed a szemüvegdivatot

Biztos hallottad már, hogy a szemüveg öltöztet. A mondás igaz, hiszen a különféle szemüvegkeretek a legcsinosabb kiegészítők, amelyeket egy nő hordhat. A trendek itt is megváltoztak. Míg régen a keretnélküli lencsék domináltak, ma a titkárnős fazon az igazi. Kövesd a változásokat, és kérd ki profik segítségét, hogy arcformádnak megfelelő szemüveget viselhess. Az öregítő divatbakik egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek!

Mindenre a kardigán a megoldás

Ha szereléseidben a kardigán a közös pont, hidd el, mindig ugyanúgy nézel ki. Mindegy, mit viselsz alatta, elsőként mindig, mindenkinek a kardigán tűnik fel. Cseréld le ezeket divatos blézerekre, dzsekikre, és máris sokkal jobban festesz. A színek és mintázatok tárháza pedig végtelen.

Forrás: 50folott

Szólj hozzá