fbpx

Szörnyű, 60 fokos autóban halt kínhalált a 3 éves gyerek, míg szülei a hűvös szobában aludtak

0 1 630

FIGYELEM MEGRÁZÓ ÉRZÉKENY TÉMA!

A szörnyű tragédia körülményei egyelőre tisztázatlanok, ugyanis a szülők igen ellentmondásos történetet adtak elő a rendőröknek hároméves kisfiuk kínkeserves haláláról.

A 21 éves Brandi Burks és a 20 éves Dakota Fowler hároméves gyermeke szörnyű halált halt a család forró kocsijában, az igazság azonban a mai napig nem derült ki. A szülők még augusztus 9-én vasárnap délután négy órakor értesítették a hatóságokat arról, hogy a kicsit sehol sem találják.

Elmondásuk szerint fiukat éjfél körül lefektették aludni, azonban mikor másnap délután három órakor felébredtek a kicsi már nem volt sehol. A rendőrök a helyszínre érkezés után azonnal megtalálták a hároméves holttestét a felforrósodott autóban. Napközben ugyanis az átlaghőmérséklet 33 fok körül mozgott, így az autóban akár 55-60 fok is lehetett.

Brandi és Dakota azt azonban nem tudták megmondani, hogy került a gyermek a zárt járműbe, vagy ki vigyázott rá egész délelőtt, ugyanis mint mondták, végigaludták a fél napot.

A helyi seriff szerint nem szándékos emberölés történt, hanem a szülők nemtörődömsége miatt kellett a kicsinek meghalnia. A páros előzetes letartóztatásba került mert az ítélethirdetésre még várni kell, ugyanis sok részlet tisztázatlan a tragédiával kapcsolatban, illetve az igazságszolgáltatás attól tart, hogy a szülők szabadon engedése esetén, megpróbálnák hátráltatni a nyomozást, befolyásolni a tanúkat, illetve eltüntetni a bizonyítékokat.

Forrás Noizz

Szólj hozzá