fbpx

Tíz tökéletes pasi

0 900

10 híres férfit gyűjtöttünk össze, akiket a tudomány mindenki másnál vonzóbbnak találnak a nők. Egyetértesz a lista helyezettjeivel?

Jamie Foxx (85,46%)

Zayn Malik (86.5%

Ryan Gosling (87.48%)

Idris Elba (87.93 %)

Will Smith (88.88%)

David Beckham (88.96%)

Harry Styles (89.63%)

Brad Pitt (90.51%)

Bradley Cooper (91.8%)

George Clooney (91.86%)

A tudomány szerint tehát George Clooney-nak van a legszebb arca a férfi hírességek közül, ami valahol nem is meglepő, hiszen a színésznek folyamatosan bérelt helye van a világ legvonzóbb férfijainak listáján. Az aranyarány elmélet szerint az 59 éves színész 91,86%-ban tökéletes.

Bónusz: hogyan kell meghatározni a “vonzási együtthatót”

Készíts egy képet az arcodról. Ne mosolyogj, csak nézz a kamerába. Nyomtasd ki a fényképet egy A4-es papírra, és végezd el a következő számításokat. (minél közelebb van az arány 1.618-hoz, annál vonzóbb az adott testrészed)

Orr. Mérd le az orr hosszát a legszélesebb pontjától a szemöldök közepéig, majd oszd el az orrod szélességével a legszélesebb ponton. Ha a kapott érték 1.618, akkor tökéletes orrod van.Száj. Mérd le a szád hosszát és oszd el az orrod szélességével. Az ideális ajkak értéke 1,618.Tökéletes ovális alakú arc. Oszd 3 részre az arcod: a hajvonaltól a szemöldök vonaláig;a szemöldök vonalától az orr tövéig; és az orrtőtől az állig. Minél közelebb áll egymáshoz a különböző részek mérete, annál vonzóbb vagy. A tökéletes ovális alakú arcnál mind a három rész megegyezik.

Egyetértesz a listával? Nálad ki lett volna a befutó?

Forrás Liked

Szólj hozzá